Atmos

Atmos este o firmă cehă de familie şi în prezent, unul dintre cei mai mari producători europeni de cazane pe combustibil solid. Firma exportă în străinătate mai mult de 80% din producţia proprie, în primul rând în Germania, România, Italia, Franţa, Suedia, Austria, Polonia, Rusia, Bulgaria, Danemarca, Slovacia, Lituania, Letonia, Ucraina, Belorus etc.

Sortimentul cuprinde cazane pe lemn de la 15 până la 100 kW, cazane pe cărbune şi lemn de la 18 până la 50 kW, cazane pe huilă 25-35 kW, cazane pe peleţi de la 4,5 până la 45 ( 60 ) kW şi cazane combi pentru gazeficarea lemnului în combinaţie cu arzător de pelete, de gaz metan şi de păcură, cu puterile termice utile de la 15 până la 35 kW. Datorită bunei funcţionări, calităţii şi nu în ultimul rând preţului foarte avantajos, produsele firmei Atmos au trezit un interes mare în rândul utilizatorilor care pentru încălzire folosesc lemnul şi în rândul instalatorilor.

Obiectivul firmei ATMOS este acela de a deveni unul dintre cei mai buni producători de cazane din Europa. De a fi o firmă care ţine cont de tradiţia sa, de experienţă şi de marca ATMOS.

Posted in JMG