Ariston

Ariston este expertul mondial în produse destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră, furnizând oamenilor din întreaga lume soluții eficiente și de înaltă calitate, cu design italian.

Datorită experienței sale globale și înțelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, produsele Ariston sunt primite cu încredere, în mod constant, de milioane de familii. De peste 50 de ani, acestea sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume.

Ariston este apreciat în aceeași măsură de experți și profesioniști, datorită efortului depus în reproiectarea constantă a produselor pentru a simplifica și scurta pașii de instalare și întreținere.

Marca Ariston aparține companiei Ariston Thermo Group, lider global în domeniul produselor de termotehnică.

VALORILE MĂRCII ARISTON

GRIJĂ
În fiecare zi, primul nostru gând este către clienții și partenerii noștri. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune soluții și servicii, pe măsura nevoilor și așteptărilor acestora, pentru ca ei să aibă oportunitatea de a-și îmbunătății și simplifica viața.

RESPECT
Suntem responsabili față de viitorul nostru și conștientizăm faptul că putem face diferența. Activitatea noastră se bazează pe respectarea mediului înconjurător și căutăm soluții durabile, înțelegând diferențele culturale cu care ne confruntăm și diferitele nevoi.

ORIENTARE SPRE VIITOR
Toate acțiunile noastre au un impact asupra viitorului. În această lume agitată, datoria noastră este să anticipăm nevoile viitoare ale utilizatorilor și ale instalatorilor și să ne menținem moderni, dezvoltând soluții inteligente, relevante și intuitive.

Posted in JMG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.