Ferroli

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955,in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati.

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate:

 • 2 Domenii cheie: Incalzire – Climatizare
 • 4 Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala, Climatizare Industriala

Ferroli Romania a fost infiintata in 1998 si functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.

Compania noastra furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:

 • Incalzire Rezidentiala/Industriala
 • Climatizare Rezidentiala/Industriala
 • Sisteme Solare
 • Pompe de caldura

Pentru toate echipamentele comercializate asiguram montaj, punere in functiune, autorizarea functionarii, service in garantie si post garantie, in toate judetele tarii, prin intermediul retelei nationale specializate de distributie/service.

Ferroli inseamna Echilibru Cost Confort!

Posted in JMG

1 thought on “Ferroli”

 1. Buna seara!

  Va rog , sa-mi comunicati cine asigura montajul unui produs marca Ferroli , respectiv un termosemineu Breta Pelet.
  Multumesc!
  08.12.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.